• Best wel stoer dat ik mijn vriendinnen, die al kinderen hebben, kon uitleggen hoe het geboorteproces in elkaar steekt! Bevallen is best pittig maar niet het doemscenario wat ik voor die tijd van een aantal hoorde. Ik vond het geweldig dat ik de controle had over mijn lichaam. Ik heb alle ademhalingsoefeningen toegepast en heel wat rondjes in de kamer gelopen. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en af te gaan op mijn gevoel! Samen met mijn partner heb ik dit toch maar mooi gedaan!

    een blije, trotse mama
  • Fijn dat je er ook was tijdens onze kraamweek!  De cursus was heel leerzaam en we hebben er veel steun aan gehad; voor- en tijdens de bevalling. Ook heel fijn dat je deze bij ons thuis hebt gegeven.

    Max en Sanne
  • We hebben de geboortecursus als zeer nuttig en bruikbaar ervaren. De informatie over de zwangerschap en bevalling hielpen in de beeldvorming en mentale voorbereiding. Het gedeelte mindfulness (m.n. de video’s en ademhalingstechnieken) waren zowel voor, tijdens als na de bevalling van waarde. Aanrader voor iedereen die met een bevalling het ouderschap tegemoet gaat!

    Koen en Marjet