Blije papa’s en mama’s

Van de kraamzorg

Wil je weten hoe anderen de kraamweek hebben ervaren? Neem dan een kijkje in de reviews van kraamgezinnen.

kraamzorg
 • Manon heeft ons goed begeleid in zowel de zwangerschap, bij de bevalling als in de kraamtijd. Fijne gesprekken, aandacht voor het hele gezin, ook voor papa. Heel veel informatie. Fijne nazorg, zeer vertrouwd! We gaan haar missen!

  Lin
 • Geweldige zorg hebben wij ontvangen! een veel betere ervaring dan bij ons vorige kindje. Het contact en de begeleiding vooraf vonden wij heel waardevol, het voelde heel vertrouwd. Door alle tips en trucs is de borstvoeding goed geslaagd en het is fijn dat ik daarna ook met vragen nog mag aankloppen. Ons eerste kindje werd heel erg bij de zorg voor de baby betrokken. Met recht holistische zorg! Wat een fijne week, wat een mooie start!

  Seline
 • We hebben de hele zorg als een warm bad ervaren. Alles was duidelijk en werd met geduld en aandacht uitgelegd en toegelicht. Wij kunnen Manon aan iedereen aanbevelen!

  Tessa
 • Manon legt op een gecontroleerde manier de verantwoordelijkheden zo snel mogelijk bij de ouders (voordoen – meedoen – zelf doen). We hebben een vliegende start gehad! Ze is respectvol direct.

  Koen, Marjet en Elin
 • Manon is een ontzettend kundige, lieve kraamverzorgende. Ze heeft ons ontzettend goed verzorgd in de kraamweek! Ook heeft ze heel veel tips en trucs gegeven m.b.t de verzorging van de kleine, borstvoeding en het dragen in de draagdoek. Dit heeft er voor gezorgd dat ik na de kraamweek voldoende vertrouwen heb gekregen om dit allemaal zelf te kunnen doen. We hadden haar graag willen adopteren maar helaas…..

  Annemieke, Marcel en Robbert
 • Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad met Manon! Alles liep op rolletjes door haar en ze had heel veel goede tips en tricks. We missen haar nu al!

  Susan
 • Vandaag afscheid genomen van Manon, en wat kijken we terug op een bijzondere eerste week! Naast haar deskundigheid, gezelligheid en goede zorgen neemt Manon een scala aan tips en tricks mee, die voor ons ook bij een tweede kindje weer compleet nieuwe inzichten gaven. Tel daar haar kennis en kunde rondom borstvoeding en dragen bij op en je hebt met Manon het allerbeste “pakket” in huis om een goede en liefdevolle start te maken!

  Gilbert, Yara Loïs en Odin
 • Manon heeft ons een onvergetelijk mooie eerste week gegeven met onze kleine jongen! Ze was precies daar wanneer we haar nodig hadden en gaf ons de ruimte om alles zelf te ondervinden! Dankzij jouw hulp ondanks een moeizame start toch de borstvoeding op de rit gekregen. Elke dag hebben we plezier van de tips op het gebied van dragen. Tijdens de bevalling maar ook daarna ben je de kracht geweest als die ons even ontbrak. Niet onbelangrijk, het was nog gezellig ook! We hadden je bijna gehouden, maar gunnen alle toekomstige kraamvrouwen toch ook maar je aanwezigheid. Bedankt voor alles en kusjes van Lio en zijn papa en mama!

  Maaike, Robert en Lio