Wat maakt Gooisch Grut uniek?

Het proces rond de zwangerschap, geboorte en kraamtijd vind ik heel bijzonder.
Met Gooisch Grut heb ik een totaalconcept neergezet, waarin ik vanaf de zwangerschap tot na de kraamtijd ondersteuning kan bieden in deze bijzondere, maar ook kwetsbare periode.
Vanaf 1999 lever ik kraamzorg met extra aandacht voor o.a. natuurlijk ouderschap, actief en bewust verzorgen, hechten (denk aan veel huidcontact, babytaal-signaalherkenning, dragen) en contact maken met je kind zodat je een goede basis legt voor de verdere ontwikkeling.
Als gecertificeerd Hypnobirthingdocent, draagconsulent en coach deel ik graag mijn kennis, maar niets hoeft.
Al deze ingrediënten bij elkaar zorgen voor een geweldige start!

over-mij-2

Waarom een geboortecursus?

Met jarenlange ervaring in de geboortezorg en met geestdriftige leergierigheid heb ik een berg kennis vergaard die ik in kan zetten om jullie te helpen om vertrouwen te krijgen in jezelf en je lichaam zodat je op een ontspannen wijze kunt uitzien naar de bevalling en het ouderschap. Hypnobirthing en mindfulness zijn belangrijke tools die wetenschappelijk hun nut bewijzen en die ik graag gebruik als gecertificeerd docent.

Mijn aanpak is modern fris, flexibel, absoluut niet-zweverig.

lees verder bij: Cursus ontspannen bevallen met Hypnobirthing en mindfulness

En ikzelf?

Moeder van 2 prachtige (thuis geboren) kinderen, met eigentijdse holistische visie, enthousiast, doorzetter, bevlogen, veel humor, inspiratie en ruime blik.
Geïnspireerd door de ontwikkeling tijdens zwangerschap, geboorte en ouderschap, geëmotioneerd als blijkt dat het werkt wat ik bijdraag, vereerd dat ik zo dichtbij mag komen.
Na 17 jaar heen en weer in augustus 2018 neergestreken in Alkmaar vanuit Laren; nieuwe uitdaging!
Vrij? Dan reis (backpack), lees, sport, mediteer ik en drink graag cappuccino, thee en andere lekkere drankjes, liefst buiten, met een goed gesprek en lieve mensen.
O ja, vrijwilligerswerk ben ik ook altijd voor te porren, ik ben al jaren in mijn vrije tijd actief voor de beroepsgroep. Met name de vrije keus van zwangeren; hoe en waar ze willen bevallen en het behouden van kraamzorg binnen het basispakket vind ik belangrijk.

over-mij