Kraamzorg in Alkmaar en omgeving

In 2018 heeft Gooisch Grut het nest verplaatst van Laren naar Alkmaar, na jarenlang heen en weer ‘vliegen’, om in Alkmaar en directe omgeving de werkzaamheden voort te zetten.

Ook kraamzorg in het buitenland is een optie. Indien je in Nederland verzekerd bent, wordt kraamzorg vanuit het basispakket vergoed. De reiskosten en onderdak zijn wel voor de jullie rekening.

Indien jullie kraamzorg of coaching door Gooisch Grut Geboortezorg willen laten verzorgen dan ontvangen jullie tijdig specifieke informatie over onderwerpen die hierop van toepassing zijn, zoals:

Checklist zwangerschap, een precieze omschrijving van de werkzaamheden, de leveringsvoorwaarden, waar Gooisch Grut dag en nacht bereikbaar is, etc.

map

Wil je deelnemen aan de cursus ‘Ontspannen bevallen en een goede start’?

Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie, voel je welkom!

Gooisch Grut heeft een samenwerkingsverband met Regiokraamverzorging zodat je niet zonder zorg komt te zitten bij calamiteiten.

Plaatsen binnen werkgebied: Alkmaar, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Bergen, Egmond, Heiloo, Schoorl, Schagen en alles wat daar tussen ligt.

Staat je woonplaats er niet bij? Neem gewoon even contact op.

baby-